Empresa Trajectòria Filosofia Galeria Promocions en venda Distincions Contacte

Trajectòria

Inicis

La crisi del petroli que va afectar durament al turisme i a la construcció durant la primera meitat de la dècada dels 70 del passat segle, va empényer a Guillem Pascual i Llorenç Llodrà, empleats fins a mitjans de 1974 en una constructora dedicada a construccions hoteleres, a formar una petita empresa de construccions que començà amb 4 treballadors i es dedicava a petits treballs de reforma i edificació de vivendes unifamiliars per tercers.

Des de llavors i de manera ininterrompuda, suportant les successives crísis econòmiques que el sector va patir, Llodrà Pascual ha seguit desenvolupant aquesta activitat.

Continuitat

En el transcurs de més de 30 anys hem crescut, però sense deixar de ser una empresa familiar, de tracte directe amb els clients, ja siguin promotors del seu propi habitatge, promotors professionals o propietaris que senzillament ens encarreguen treballs de reforma i manteniment de les seves propietats.

El nostre àmbit d'actuació és l'illa de Mallorca, i en especial la comarca de Llevant, de la qual Manacor en pretén ser capital.

Finalitat

La satisfacció dels nostres clients és el nostre principal objectiu.